Redenen waarom adverteren op BX Radio aantrekkelijk voor u is

BX Radio, Beveland Xtra! ook uw reclamemedium want radioreclame heeft impact, zelfs als de luisteraar niet met volle aandacht naar commercials luistert!

 

BX Radio is een medium waarmee u de consument de hele dag door kunt bereiken op plaatsen en momenten waar geen ander medium dat kan.

Radioreclame is voor iedere onderneming betaalbaar doordat u met een beperkt budget (productie en media) sterke resultaten kunt boeken.

Kenmerkend voor het medium BX Radio is dat het een buitengewoon flexibel medium is waardoor het altijd actueel is. Radiocommercials zijn snel gereserveerd en uitzendbaar door korte aan levertijden . BX Radio is daarom het perfecte medium voor aanbiedingen of acties.

Radio is het theater van de verbeelding. Zelfs met een eenvoudige commercial kunt u als adverteerder een heel universum creëren op BX Radio, zonder dure ondersteuning door bijvoorbeeld foto’s of, in sommige gevallen, acteurs.

BX Radio is een jong en verfrissend medium. BX Radio biedt ontspannende context voor luisteraars van 30 – 65 jaar. Hierdoor staat deze doelgroep makkelijker open voor uw reclameboodschap.

 

Radioluisteraars schakelen niet over naar een andere zender tijdens reclameblokken (zappers). Ze zijn trouw aan de radio, ook bij BX Radio, waardoor radio, anders dan andere media, 365 dagen per jaar een zeer stabiel bereik heeft.

BX Radio raakt de luisteraar! De hechte band en het intieme, persoonlijke karakter van BX Radio komen uw commercial ten goede. Luisteraars voelen zich immers persoonlijk aangesproken.

BX Radio is toekomstgericht. Waar andere media verdwijnen evolueert radio, anno 21e eeuw als crossmediaal platform.

 

Een reclamecampagne op BX Radio helpt uw merk of bedrijf te lanceren, uw merkimago op te bouwen en naamsbekendheid te vergroten en te behouden. Door gebruik te maken van professionele reclamemakers wordt uw kwaliteit gewaarborgd.

Radio is betrouwbaar en duurzaam. Hét medium met de laagste ecologische voetafdruk!

 

BX Radio onderscheidt zich door een gebalanceerd muziekaanbod voor luisteraars in de leeftijd van 30 tot 65 jaar. Muziekprogramma’s afgewisseld met regionale berichtgeving van en over de Bevelanden, landelijk en internationaal nieuws, weer en verkeer. Aangevuld met nieuwsfeiten en rubrieken van de website www.bxradio.nl en de social media kanalen maakt dat BX Radio een medium is wat uw product of bedrijf op veel manieren commerciële support kan geven.

Waarom nog langer wachten? Vragen staat vrij en kost niets! Voor meer informatie omtrent (radio)reclame op BX Radio: sales@bxradio.nl of bel: 06-16792699

 

‘Volgens media adviseurs zijn de mogelijkheden van radioreclame nooit uitgebuit. Juist het gebruik van radio als achtergrondmuziek kan erg effectief zijn. Mensen kunnen wel hun ogen dicht doen maar je oren kun je niet uitzetten!’06AM Ibiza

Underground radio

Current track
TITLE
ARTIST